Pædagogiske dage

Dage med kunstig intelligens og kreativ tænkning

Sidste uge af skoleferien var de sydslesvigske undervisere trukket i arbejdstøjet til pædagogiske dage på A.P. Møller Skolen.

Dage med kunstig intelligens og kreativ tænkning

Det var en særdeles bred vifte af tilbud, deltagerne i årets pædagogiske dage denne gang kunne vælge imellem. 

Det overordnede emne for dag et, tirsdag, var kunstig intelligens, teknologi og digitalisering i skolerne.

Her blev taget fat i spørgsmål om, hvorvidt KI er godt, skidt eller begge dele, hvordan man skal håndtere det, hvad man må bruge det til, hvordan teknologien fungerer og meget mere rundt om emnet, der i løbet af kort tid har vokset sig stort i hverdagen og dermed i skolen.

De ca. 400 undervisere, der havde valgt at deltage tirsdag fik oplæg ved Stefanie Junges, IQSH, og pædagogisk konsulent Mette Lynnerup, VIA CFU, inden de tog fat på en række workshops.

 

Onsdagens program handlede blandt andet om pædagogiske værktøjer og kreativ tænkning i undervisningen, som henholdsvis lærer Carsten Hermansen og Henrik Thise, programleder i Fonden for Entreprenørskab, holdt oplæg om, og her havde omkring 250 valgt at deltage.

 

Tirsdagens 11 og onsdagens 14 workshops spandt over en lang række emner fra inkluderende læringsmiljøer over undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning til undervisningsdifferentierings-dart, og begge dage var desuden krydret med mulighed for at møde flere interne og eksterne udstillere. 

I deres boder kunne man blive klogere på blandt andet lego-robotter, motorik og indlæring, læremidler og elevinddragelse og motivation.

 

Efter en masse nye input, et gensyn med kollegerne og en snak på tværs af emner er skolerne klar til at starte op igen efter sommerferien. Det ny skoleår begynder på mandag.

Trine Flamming


Fri leg og plads til at være barn

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I denne uge har 25 børn fra Kilseng Børnehave været på koloni i Hjerpsted, hvor der er langt til horisonten og højt til himlen.

Farvel - og mange tak

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Arbejdslivet er slut for skolelederne på de danske skoler i Hanved og Kappel.

Vuggestue siger tak

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Kære alle,  Ringvejens Vuggestue har ti års jubilæum søndag den 18. august 2024. Det fejrede vi på forhånd torsdag den 11. juli. 

Scroll to top