NYE REGLER OMKRING SNOTNÆSER

I den sidste version måtte barnet ikke komme i institutionen i 48 timer. Denne regel erstattes med en 24 timers regel, hvor barnet ved let forkølelse skal iagttages i hjemmet. 

Nu er det således at en let forkølelse, løbende næse, ligesom let eller lejlighedsvis hoste (hvis det kradser i halsen eller man gentagende gange har brug for at klare halsen (rømme sig) ikke længere udelukker barnet fra at kunne komme i institutionen. Disse børn kan komme i dagtilbud og skole.

Denne ændring er ligeledes tilpasset i diagrammet ”Empfehlung – Krankheitszeichen: Darf mein Kind in die KiTa oder Schule” hvor det endnu engang er synliggjort til forældrene, se vedhæftede, som I bedes dele ud til forældre.


Gør et hop...og du er i job

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I Oksevejens Daginstitution har børnene været på arbejde stort set hver dag i to måneder. Og det har været en ubetinget succes.

Christianslyst udsolgt og med nyt team

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Christianslyst er midt i en sund udvikling. I 2024 er der næsten udsolgt, og mange nye medarbejdere hjælper med at løfte opgaven.

På Cornelius var Europeada på bordet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I disse dage dyster europæiske mindretal mod hinanden i EM-turneringen Europeada. I den rigtige turnering sker det i fodbold. På Cornelius Hansen-Skolen var det i bordfodbold.

Scroll to top