Miniudstilling på biblioteket

De næste par uger kan biblioteksgæster i Flensborg se lidt af det, kunstelever på Duborg-Skolen har gået og beskæftiget sig med.

Kunstprofilen på Duborg-Skolens 13. årgang har med inspiration fra tegneserier kreeret en række små 3D-modeller, som nu udstilles på Flensborg Bibliotek.

Modellerne forestiller et billede eller en situation i en tegneserie, og de er nærmest små teaterkulisser, siger kunstelevernes lærer Stefan Hesse.

Han henvendte sig til biblioteket for at høre, om eleverne måtte udstille deres modeller, og da det ifølge bibliotekets souschef Anni Søndergaard » giver SÅ god mening«, blev miniudstillingen en realitet i løbet af ingen tid.

Og Stefan Hesse har en helt særlig grund til, at eleverne viser deres ting frem.

- Det er for at komme ud over rampen. Hvis det kun udstilles på skolen, er det ikke så vigtigt. Når eleverne oplever, at der er interesse for det, at der kommer en respons fra andre, så giver det dem noget. Så er det ikke bare privat sysleri eller bare for karakterens skyld, siger han.

Modellerne kan ses ved både børne- og voksentegneserierne på biblioteket.

Derudover kan man i området omkring arkitekturbøgerne se modeller af forskellige bygninger, som Nikoline Tirokes kunsthold på 11. årgang har lavet.


Gør et hop...og du er i job

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I Oksevejens Daginstitution har børnene været på arbejde stort set hver dag i to måneder. Og det har været en ubetinget succes.

Christianslyst udsolgt og med nyt team

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Christianslyst er midt i en sund udvikling. I 2024 er der næsten udsolgt, og mange nye medarbejdere hjælper med at løfte opgaven.

På Cornelius var Europeada på bordet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I disse dage dyster europæiske mindretal mod hinanden i EM-turneringen Europeada. I den rigtige turnering sker det i fodbold. På Cornelius Hansen-Skolen var det i bordfodbold.

Scroll to top