Musik

Lille koncert, stor oplevelse

I juni spillede han til Fredagsrock i Tivoli i København. Tirsdag aften gav JJ Paulo koncert i en dansk gymnastiksal i Frørup.

Lille koncert, stor oplevelse

Han er født i Tanzania og opvokset i Silkeborg. Han leverer afrikanske toner, der bunder i fødelandets traditioner, og han har siden 2012 prduceret musik og skrevet sange, der handler om det, han oplever. 

JJ Paulo har haft både BBCs og MTV Africas øjne rettet mod sig, og sidste år spillede han både på Roskilde Festival, Smukfest og i et udsolgt Vega i København. Det kastede en pris som Årets Koncertoplevelse af sig ved Danish Music Awards Roots.

For knap en måned siden spillede JJ Paulo på Plænen i Tivoli. Til august spiller han til Norden Festival i Slesvig, og til september kan han opleves til nyudgaven af Midtfyns Festival. 

Men de store scener er på ingen måde steget JJ Paulo til hovedet, og tirsdag aften gav han koncert på en lille scene i Trene-Skolens gymnastiksal i Frørup - et sted meget lig det, han i starten af sin musikalske karriere var ude at optræde på. 

- Ideen opstod hos en forælder, der bare blev ved og til sidst lykkedes med at hente JJ Paulo herned, siger Trene-Skolens skoleleder Georg Thomsen om tirsdagens meget lokale musikalske oplevelse.

Mindeværdigt farvel

Koncerten var båret af SSF Trenedalen, hvis medlemmer sammen med børnehaven naturligvis også var inviteret, og så blev arrangementet til en lille hygge-før-sommerferien-fest og samtidig et farvel til 6. klasse, der tog officiel afsked med skolen. 

Og hvilket farvel. 

JJ Paulo syntes ikke at tage sig af, at han før har oplevet et noget større publikum end i Frørup, for i den halve times tid, koncerten varede, var han så fyldt med sympatisk smittende energi, at det var svært ikke at få et smil om munden. Og de omkring 120 koncertgængere var da også med på at danse til de afrikansk inspirerede rytmer lige fra starten. 

Til allersidst blev 6. klasse hentet på scenen for at lave danse-moves, og så er der vist også sagt sagt farvel med maner. 

 

 


Fri leg og plads til at være barn

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I denne uge har 25 børn fra Kilseng Børnehave været på koloni i Hjerpsted, hvor der er langt til horisonten og højt til himlen.

Farvel - og mange tak

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Arbejdslivet er slut for skolelederne på de danske skoler i Hanved og Kappel.

Vuggestue siger tak

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Kære alle,  Ringvejens Vuggestue har ti års jubilæum søndag den 18. august 2024. Det fejrede vi på forhånd torsdag den 11. juli. 

Scroll to top