Indbringende indsats i Harreslev

Elevrådet på Harreslev-Kobbermølle Danske Skole sørgede for lidt lækkert til Europeada-tilskuerne.

De nyligt overståede europamesterskaber for europæiske mindretal, Europeda, blev spillet på flere baner nord og syd for grænsen, og også Harreslev lagde græs til nogle af fodboldkampene.

Det ville man gerne støtte op om på Harreslev-Kobbermølle Danske Skole, hvor elevrådet samtidig så en mulighed for at tjene en skilling. 

Derfor gik elever i 4.-6. klasse, deres forældre, skoleleder Franzi Becher-Heidemann og lærer Monique Heldt i gang med at producere snacks i stor stil.

Lækkerierne blev solgt til fordel for elevrådet til kampen mellem Serbs in Croatia mod FC Pomak den 30. juni, og da der ikke var så mange tilskuere til den kamp, var der rester, som SSF solgte for eleverne til kampen mellem Les Ladines og Serbske Mustwo dagen efter.

Indsatsen resulterede i omkring 200 euro til elevrådet, der gerne vil bruge pengene til redskaber og legetøj til skolegården/klasserne.

Elevrådet på Harreslev-Kobbermølle Danske Skole består af 12 elever fra 4.-.6. klasse og 12 suppleanter.


PinkPower-dagen på Duborg

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Efter både gymnasieeleverne og eleverne i fællesskolen på Duborg-Skolen tog ud og arbejdede en dag i henholdsvis maj og juni, er der nu sat tal på indsatsen.

Kunstlærer kæmper videre for sit fag

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Næste skoleår tilbyder Duborg-Skolen ingen kunstprofil til de nye gymnasielever. Der har ganske enkelt ikke været interesse nok.

Gang i den på Jøby

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Tirsdag morgen startede for fuld musik, da Jørgensby-Skolens frivillige musikhold gav koncert.

Scroll to top