Hop, løb, spring og kast for hele skolen

Den 12. juni var det atletikdag - en særdeles aktiv dag - for Ejderskolen og dens 125 elever i 1.-8. klasse.

Ejderskolen har netop afholdt sin årlige atletikdag på Eiderstadion i Bydelstorp, hvor den en hel formiddag stod på en masse forskellige discipliner fra de smås boldkast til de stores højdespring.

Og ikke nok med det, for dagen bød på endnu mere fysisk udfoldelse, da atletikudøverne også først lige skulle nå frem til stadion, og det hele derfor startede med en frisk gå- eller cykeltur på tre kilometer hjemme fra skolen og sluttede med det samme tilbage igen.

Skoleleder Tue Küssner var ét stort smil, mens der blev kastet med spyd på den ene side af ham, og nogle af de store drenge lagde overliggeren på plads ved højdespringsmåtten bag ham.

- Atletik er så godt. Det er noget, man kan være fælles om, man kan starte et sted og træne sig op til noget mere, og man kan se synlige resultater, sagde skolelederen, der selv er en stor fan af atletik.

Der blev målt længder og højder og taget tider i ét væk, og Tue Küss-ner glædede sig over, at der til sådan en atletikdag er nogle elever, der har mulighed for at vise, at de kan noget, som andre måske ikke kan. Og ikke mindst glædede han sig over, at alle var i gang.

- Mange er bare med, andre går meget op i det, sagde han. 

Ejderskolens atletikdag har haft den effekt, at flere af eleverne er begyndt at gå til atletik, fortalte skolelederen, og den plejer for 4. klasse og opefter også at være kvalifikation til semifinale- og finaledyster mod andre skoler. I år bliver det dog ved den ene dag - og den finder garanteret sted igen næste år.


Gør et hop...og du er i job

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I Oksevejens Daginstitution har børnene været på arbejde stort set hver dag i to måneder. Og det har været en ubetinget succes.

Christianslyst udsolgt og med nyt team

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Christianslyst er midt i en sund udvikling. I 2024 er der næsten udsolgt, og mange nye medarbejdere hjælper med at løfte opgaven.

På Cornelius var Europeada på bordet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I disse dage dyster europæiske mindretal mod hinanden i EM-turneringen Europeada. I den rigtige turnering sker det i fodbold. På Cornelius Hansen-Skolen var det i bordfodbold.

Scroll to top