Gang i den på Jøby

Tirsdag morgen startede for fuld musik, da Jørgensby-Skolens frivillige musikhold gav koncert.

Den ene aften viste Jørgensby-Skolens frivillige musikhold deres forældre, hvad de har brugt det seneste års tid på, og den næste morgen, tirsdag den 9. juli, fik resten af skolen en smagsprøve. 

Begge koncerter blev en ubetinget succes. Forældrene og anden familie mødte så talrigt frem, at der måtte stilles ekstra stole op, så de i alt 70 fremmødte kunne komme til at sidde ned, og da resten af skolen fik lov at være publikum, var der mindst lige så massiv opbakning og smittende begejstring.

Her må det vist konstateres, at Jørgensby-eleverne er en flok musikglade unge mennesker, der godt kan lide, der er lidt gang i den.

Det viste sig blandt andet, da JøBy-Bandet leverede AC/DCs »TNT« for fuld udblæsning, lige som Nenas »99 Luftballons«, som samspil og kor-holdet leverede i den musikalske tur gennem forskellige årtier, var et kæmpe hit. 

Der blev hiphoppet og sunget grandprixsange, og da »Macarena«, som Los Del Rio fik et kæmpehit med i starten af 1990erne, kom, kunne der ikke længere holdes på nogen, og hele salen sprang op og dansede samme Macarena-dans som aktørerne på scenen.

Skoleleder Sandra Mikkelsen var tydeligt stolt over sine elever, der hver uge tropper op i 7. time for at øve sang og musik.

- Tænk, hvad de kan. De er ikke særligt store, og de leverer på både dansk, tysk og engelsk. De er så dygtige!, sagde hun begejstret.

Efter tre kvarters koncert gik JøBy-eleverne tilbage til deres klasseværelser. Fyldt med musik og nok med en sang i hovedet, der ville blive der resten af dagen. 

Hvilken herlig måde at starte dagen på.


PinkPower-dagen på Duborg

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Efter både gymnasieeleverne og eleverne i fællesskolen på Duborg-Skolen tog ud og arbejdede en dag i henholdsvis maj og juni, er der nu sat tal på indsatsen.

Kunstlærer kæmper videre for sit fag

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Næste skoleår tilbyder Duborg-Skolen ingen kunstprofil til de nye gymnasielever. Der har ganske enkelt ikke været interesse nok.

Indbringende indsats i Harreslev

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Elevrådet på Harreslev-Kobbermølle Danske Skole sørgede for lidt lækkert til Europeada-tilskuerne.

Scroll to top