Beachvolley

Gustav Johannsen-Skolen tager sølvmedaljen med hjem fra delstatens finale

Gustav Johannsen-Skolen tager sølvmedaljen med hjem fra delstatens finale
Torsdag morgen drog, eleverne fra Gustav Johannsen-Skolen, tidligt afsted sammen med deres lærer mod Kiel, for at deltage i delstatens beachvolleyballfinale. Eleverne havde kæmpet sig frem til finalen ved at vinde både kredsens og regionens mesterskaber og skulle nu møde de tre øvrige regionsfinalister fra Kiel, Lübeck og Elmshorn.
 
Der var stor spænding i luften, da en sejr i Kiel ville betyde en plads i den store nationale finale i Berlin. I første kamp stod eleverne over for holdet fra Heinrich Heine Schule i Heikendorf. Det blev en tæt opgør, hvor en tresætter i mixed kampen, som desværre endte med et nederlag for Gustav Johannsen-Skolen afgjorde duellen mellem disse to skoler. Kampen blev afgjort af blot to enkelte point, hvilket gjorde nederlaget ekstra bittert. Det var så også Heinrich Heine -Schule der vandt finalebiletten til Berlin.
 
Trods det uheldige nederlag i første kamp viste eleverne stor kampgejst i de efterfølgende opgør. De mødte Oberschule zum Dom fra Lübeck, som på forhånd var favoritter, og Erich Kästner Gemeinschaftsschule fra Elmshorn. Begge kampe blev vundet af de velspillende elever fra Gustav Johannsen-Skolen. Holdet viste fremragende samarbejde og styrke, og sejrene var en stor oplevelse for eleverne.
 
Selvom glæden over de flotte præstationer var stor, kunne man ikke undgå at mærke en vis skuffelse over at have mistet chancen for at deltage i finalen i Berlin. Eleverne og deres lærer kunne dog se tilbage på en imponerende turnering, hvor de kun manglede få point for at nå det ultimative mål.
 
Gustav Johannsen-Skolen er allerede nu motiveret og klar til at forsøge at kvalificere sig igen i det kommende skoleår. Med deres imponerende spil og holdånd er de opsatte på at tage skridtet videre næste gang.

Fri leg og plads til at være barn

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I denne uge har 25 børn fra Kilseng Børnehave været på koloni i Hjerpsted, hvor der er langt til horisonten og højt til himlen.

Farvel - og mange tak

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Arbejdslivet er slut for skolelederne på de danske skoler i Hanved og Kappel.

Vuggestue siger tak

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Kære alle,  Ringvejens Vuggestue har ti års jubilæum søndag den 18. august 2024. Det fejrede vi på forhånd torsdag den 11. juli. 

Scroll to top